perjantai 26. helmikuuta 2016

Huumaavan hyvää täyteleipää

Tänään valmistui suolaisia täyteellisiä patonkeja. 
Patonkeja voi tehdä hyvin erinmuotoisina kuten kuvassa näkyy. Eri tavoin leikaten saa tuotteen ulkonäölle vaihtelevuutta.

Täytteellistä leipään kaulattiin vaaleaa leipätaikinaa pitkäksi kaulaukseksi. 
Kaulauksen pintaan laitettiin reilusti pestokastiketta, voissa kuullotettua sipulia, valkosipulia ja juustoraastetta.


Suurimuotoinen pesto-juustokiekko on varteenotettava vaihtoehto
 juhlapöytään, illanistuaisiin, leipäpöytiin....

Täytteellinen leipä sopii erittäin hyvin keittolounaan aisapariksi. 


Puustin muotoon tehty suolainen pestopuusti 
tekee hyvin kauppansa varmaan myös kahviloissa ja ravintoloissa.