perjantai 26. helmikuuta 2016

Ihastuttavaa näkkileipää ja yrttisiä suolapaloja

Tässä valmistuu herkullista näkkileipää. 

Leipuri-opiskeija toi  kotona valmistamaansa näkkileipää minulle maistiaisiksi reseptin kera - leipä oli todella herkullista. 

Valmistimme leipää myös koulun myymäläämme. 
Leipä teki hyvin kauppansa ja sai erittäin paljon kiitosta asiakkailtamme.

Opiskelijat voivat tuoda omia reseptiä leivonta tunneille ja sopivan tilaisuuden tullen voimme tehdä tuotteita myymäläämme.

Näkkileipä leikattiin kapeiksi snack mallisiksi tuotteiksi.
 Paistamisen aikana näkkileipä nousi kauniin kaaren mutoiseksi .

Tämä rapea leipä sopii hyvin esim. juustopöytään dipattavaksi erilaisiin kastikkeisiin.

Leipä pakattiin kirkkaisiin krokopusseihin. 
Näkkileivälle voi hyvin laittaa useamman kuukaudenkin myyntiajan, 
koska tuote on kuiva ja se ei pilaannu herkästi.

Eväsmestarin myymälässä oli myynnissä tällä viikolla myös mausteisia snackpaloja.
Croissant taikinasta tehnyt pienet suolapaloissa maistuu erilaiset yrtit ja juusto.