Runsauden sarvi herkkuineen.
Kolmannen vuosikurssin leipuri-kondiittori opiskelijoilla on
menossa nyt
erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa
kurssi.
Kurssin aikana tehdään mm. krokaaneja.
Runsauden sarvi täytettiin opiskelijoiden valmistamilla
karpalo- ja kermalikööritäytteisillä konvehdeilla
aprikoosi- ja mansikkamarmeladeilla sekä toffeemakeisilla.
Tämän krokaanityön opiskelijat koristelivat
sokerimassasta tehdyillä pionikukilla
ja vihreällä lehtiköynnöksellä.
Krokaanityöt aloitetaan kaavojen piirtämisellä.
Opiskelijat saavat itse suunnitella haluamansa
mallisen krokaanityön koristeineen.
Tämä kaunis krookaani sai
koristeeksi oranssiset ruusut.
Krokaanityöt toimivat myös erilaisten herkkujen tarjoilualustoina.
Tässä kuvassa karpalotäytteiset konvehdit odottavat suklaalla sulkemista.
Konvehdit irtoavat muoteistaan helposti,
kun suklaan temperointi on onnistunut.
Karpalokonvehdit ovat valmiit runsauden sarven täytteeksi.
Kermaliköörin makuisia konvehteja. Konvehtien täytteeksi opiskelijat
keittävät erilaisia täytteitä, joita voidaan
maustaa erilaisilla marja- ja hedelmäpyreillä,
aromeilla, likööreillä,
marjarouheilla, pähkinöillä yms.