Leipä johon ihastut!
Tämä leipä on nopea valmistaa. Maku on täyteläinen ja pehmeä.
Leipä on luontaisesti gluteeniton, laktoositon sekä vähähiilihydraattinen.
Haluan jakaa tämän reseptin kaikille blogini lukioille.
Leipä, jota itse teen aika usein.
Leipä, jota itse teen aika usein.
Gluteeniton leipä 15 kpl
6 kananmunaa
5 rkl laktoositonta rahkaa
200 g laktoositonta juustoraastetta
3 tl leivinjauhoa
4 dl mantelijauhoa
4 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl pellavansiemenrouhetta
Valmistusohje:
1. Laita uuni lämpiämään 210 asteeseen.
2. Sekoita kaikki aineet sekaisin.
3. Nostele reiluja ruokalusikallisia leivinpaperoidulle pellille taikinaa. Leipiä tulee 13 kpl.
4. Paista 210 asteessa n.7-8 min. uunin keskitasolla.
5. Nauti - ja tarjoa ystäville. Jaa resepti eteenpäin jos pidät leivästä.