perjantai 28. lokakuuta 2016

Leivosten koristelua

Kreemileivosen koristelua.
Tämän jakson aikana kolmannen vuosikurssin opiskelijamme 
valmistivat erilaisia leivoksia ja kakkuja. 
Kuvan leivokset ovat kreemileivoksia.

Leivoksia tehdessä on opittu mm.  seuraavia asioita;
- leivospohjien valmistus
- kostutusveden keittäminen
- leivoksen täyttäminen
- kreemin valmistaminen
- kreemin värjääminen
- kreemikukkasten tekeminen
- leivosten oikeaoppinen leikkaaminen
- leivosten kapselointi
- leivosten pakkaaminen ja tuoteselosteen laatiminen

Ja paljon muuta on myös opittu....ryhmässä työskentelyn taitoja, omavalvonnan noudattamista, hygieenistä työskentelyä jne. 


Leivosten koristelu vaatii tarkkuutta ja huolellista työskentelyä.
Ilokseni olen saanut seurata,  kuinka opiskelijamme
 tekevät annettuja työtehtäviä tunnollisesti
 ja tuotteista tulee kauniita ja tasalaatuisia.