Näissä kuvissa on kuvattu tavallisimpia pikkuleipiä mitä leipuri-kondiittori opintojen aikana valmistetaan.
Pikkuleipiä kutsutaan tekotavan mukaan käsinmuotoiltaviksi pikkuleiviksi, leikataviksi pikkuleiviksi, kaulattaviksi pikkuleiviksi, pursotettaviksi pikkuleiviksi.
Pikkuleipiä kutsutaan tekotavan mukaan käsinmuotoiltaviksi pikkuleiviksi, leikataviksi pikkuleiviksi, kaulattaviksi pikkuleiviksi, pursotettaviksi pikkuleiviksi.
Ylimmäisen kuvan marmeladiset
pähkinäpikkuleivät valmistetaan mureasta murotaikinasta ja
Serinakakut ovat leipomoiden vanhimpia ja perinteisimpiä pikkuleipä,
pähkinäpikkuleivät valmistetaan mureasta murotaikinasta ja
pikkuleivät pyöräytetään pähkinärouheessa.
Serinakakut ovat leipomoiden vanhimpia ja perinteisimpiä pikkuleipä,
joiden resepti löytyy hyvin vanhoista keittokirjoista.
Cookie-pikkuleivät ovat tekotavan mukaisesti joko käsinmuotoiltavia
tai
tangosta leikattavia pikkuleipä.
Aitoa suklaata ja mantelirouhetta
sisältävät pikkuleivät ovat monen herkkuja.
Minttusuklaahuiput ovat käsinmuotoiltavia pikkuleipiä ja
vieressä pursotettavia käpypikkuleipiä.
Pursotettavia suklaaruusupikkuleipiä
Pursotettavia pikkuleipiä: hillosilmiä, kaneliässiä ja vaniljavannikkeita.
Pursotettavia pikkuleipiä marenkitaikinasta
Kaulattavasta murotaikinasta valmistettuja pikkuleipiä.
Kaulattavasta pikkuleipätaikinasta saa hyvin
monenlaisia pikkuleipiä aikaiseksi painaen erilaisilla muoteilla. Herrasväenpikkuleivät, ylioppilaat ja täytteelliset pähikinäpikkuleivät.
Kaurakeksejä.
Kaurakeksien taikina on koostumukseltaan löysä.
Sitä voi annostella joko lusikalla tai pursottaa.
Herkulliset siirappipikkuleivät leikataan paiston jälkeen taikinatangosta,
joten ne ovat leikattavia pikkuleipiä.
Näissä leikattavissa pikkuleivissä marmeladi on
laitettu ennen paistamista ja sokerikuorrute paistamisen jälkeen.
Kaulattavat pikkuleivät voidaan myös koristella
erilaisilla marmeladeilla ja tomusokerilla.