perjantai 20. syyskuuta 2013

Mustikka - ja raewienereitä


Herkulliset mustikka-vaniljawienerit odottavat pakkaamista.


Wienereitä tehdään kerralla suuria sarjoja, jotta opitaan miten käsitellään isoja kaulauksia ja kuinka saadaan sarjatyönä tehden nopeasti tuotteita aikaiseksi.


Lehtevät raewienerit on saaneet pinnalle vadelmasilmäkkeen. 


Vadelmatäyte lisätään wienreiden pinnalle ennen paistamista.


Wienereiden alle laitetaan tukipahvi, joka suojaa lehtevää ja rapeaa tuotetta,  niin että se pysyy moitteettomassa kunnossa asiakkaan kotiin saakka.


 Siististi pakatut wienerit tekevät hyvin kauppansa koulumme myymälässä.

Wienerit voidaan pakata myös rasioihin. 
Heleän ja kauniin oranssinen täyte wienereiden pinnalla on opiskelijoiden valmistamaa " köyhänmiehen  lakkahilloa", joka sisältää appelsiinia, sitruunaa, porkkanaa ja hillosokeria.