perjantai 27. syyskuuta 2013

Ruukkuleipää


Ostin kaupasta saviruukkuja. Pesin ne lämpimällä vedellä ja annoin olla yön yli vedessä. Tämän jälkeen ruukut saivat kuivahtaa. Ruukun sisäpuolelle on taiteltu leivinpaperi ja näin ruukku on valmis leivänpaistamiseen.

Tämä leipätaikina sisälsi hyvin paljon erilaisia siemeniä, rouheita, erilaisia viljalaatuja, maapähkinöitä ja monenlaisia kuivattuja hedelmiä.
Ihanan rouheinen ja täyteläisen makuinen leipä!


Kun jokin uutuustuote tehdään, on aina mietittävä kuinka se pakataan, että se on myyvän näköinen. Opiskelijat pakkasivat tuotteet kirkkaisiin krokopusseihin ja sitoivat pussin kiinni narulla.
Kiva pakkaus!

Eräs opiskelija sanoi, tästä leivästä "Tämä tuotehan voisi olla jonkin kahvilan erikoistuote, jota se myy asiakkailleen!"  Juuri tällaiset pohdinnat ovat osa oppimista, missä, milloin ja miten voisimme myydä tuotteita.