perjantai 13. joulukuuta 2013

Jouluhalkoja


Jouluhalko on perinteinen joulukakku. Kakku valmistetaan kääretorttupohjasta,  joka on maustettu kaakaolla. Tätä pohjaa kutsutaan myös vetopohjaksi.
 Täyteeksi käytettiin aprikoosimarmeladia sekä vaahdotettua kermaa, joka on hyydytetty liivatelehdillä ja maustettu sokerilla ja kaakaolla.  Hyytynyt kääretorttu leikataan halutunkokoisiksi paloiksi ja halutessa voi tehdä pienen oksan kakun sivuun.

Kakku kuorrutetaan suklaakreemillä ja haarukalla vedetään "runkokuviot". Kakun pinnan voi koristella haluamallaan tavalla jouluaiheiseksi.


Kakut pakattiin 8- kulmaisiin muovisiin rasioihin, joihin kuuluu musta tarjotinalusta. Tämä pakkaus on ihana, kun siitä näkyy tuote hyvin asiakkaalle ja kakkujen pakkaamiseen ei mene turhan pitkää aikaa. 
Lisäksi asiakas voi nostaa kakun tarjolle suoraan tarjotinalustan kanssa, eikä erillistä kakkuvatia näin ollen tarvita.