Ensimmäisen opintovuoden leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistivat suloisia joulupullia.
Joulupullat kuuluvat ehdottomasti joulunajan kahvileipiin. Joulupullat leivottiin pieniksi pulliksi - joulunaikaan ei tarvitse olla isoja pullia, kun on niin paljon muutakin makeaa syötävää.
Joulupullataikinaan voi lisätä hieman sahramia, jolloin pulliin saadaan ainutlaatuinen sahramin maku. Sahrami antaa myös pullille kauniin keltaisen värin.
Sahrami on krookuksen sukuisen sipulikasvin kuivatuista rihmamaisista emin luoteista saatu mauste. Sahrami on maailman kallein mauste. Kilo sahramia maksaa yli 5000 e. Kiloon sahramia tarvitaan käsinpoimittuja luotteja yli 200 000 kpl. Tämä selittänee sahramin kalliin hinnan.
Puolen litran pullataikinaan riittää 0,3-0,5 g/sahramia.
Pullia voi kieputella moneen eri muotoon, tässä rinkilän muotoisia minipullia.
Helpot ässsän muotoiset pullat onnistuu lastenkin kanssa tehden.
Pienet pullakierteet ovat yksinkertaisen kauniin näköisiä!