keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Joulun aika näkyy myös leipurin opinnoissa

2. vuoden leipuri-opiskelijat opiskelevat tämän jakson aikana erilaisten lehti- ja voitaikinoiden valmistusta.
Nämä herkulliset ja lehtevät joulutortut tekivät hyvin kauppansa,  vaikka ihan ei joulu vielä ole ovella...


Joulupullia valmistetaan myös tämän kurssin aikana.

Luumutäytteiset petit fourssit ovat myös joulunajan herkkuja.


Mureaan voitaikinaan valmistetut joulupusun huulet
 on kasteltu valkosuklaaseen,  joka on värjätty vaalenpunaiseksi.


 Voihin valmistetut taatelikakut kuuluvat joulunajan herkkuihin.
Näitä kakkuja tehdessä opiskelijat oppivat keitettävän kakkumassan valmistuksen.



1. vuoden leipuri-kondiittoriopiskelijat
 valmistivat herkullisia jouluaterioita koulumme myymälään.