Perinneleivonta kurssin aikana leivottiin karjalanpiirakoita linjalla leipoen
sekä
perinteisesti pulikalla tehden.
sekä
perinteisesti pulikalla tehden.
Riisipiirakan kuoret kaulittiin eli "ajeltiin" ohueksi piirakkapulikaa käyttäen.
Täytteeksi piirakoihin tuli riisipuuro.
Piirakat rypytettiin kauniisti käsin rypyttäen.
Piirakat aseteltiin pellille ja paistettiin pinnavaunu-uunissa 270 asteen lämmössä.
Piirakat voideltiin paistamisen jälkeen sulalla voilla.
Piirakat voideltiin paistamisen jälkeen sulalla voilla.
Voitelun jälkeen piirakat jäähdytettiin jäähdytyskaapissa ja
pakattiin kannellisiin muovirasioihin.
Piirakoille laadittiin tuoteseloste sekä hintalaskelma.
Työpäivän päätteeksi maistelimme piirakoita - seuraavia kommentteja maistelusta
"hyviä"
"todella herkullisia"
"oliko näitä vielä maisteltaviksi lisää"
jne.
pakattiin kannellisiin muovirasioihin.
Piirakoille laadittiin tuoteseloste sekä hintalaskelma.
Työpäivän päätteeksi maistelimme piirakoita - seuraavia kommentteja maistelusta
"hyviä"
"todella herkullisia"
"oliko näitä vielä maisteltaviksi lisää"
jne.