Elintarvikealaa opiskellessa opintoihin kuuluu myös ruokien valmistusta.
Kuvassa kootaan ruoka-annoksia.
Ruoka-annoksia valmistetaan kerralla
isoja määriä, jolloin opitaan sarjatyöskentelyä.
Omavalvonta ja hygieniaosaaminen
ovat tärkeitä osaamisalueita kaikissa elintarvikealan opinnoissa.
Omavalvonta ja hygieniaosaaminen
ovat tärkeitä osaamisalueita kaikissa elintarvikealan opinnoissa.
Ruoka-annoksiin tulevat leikkeet paistetaan suurella paistinpannulla.
Paistamisen aikana leikkeitä on seurattava koko ajan, että ne paistuvat tasaisesti.
Leikkeet on leivitetty ennen paistamista.
Kuvassa otetaan omavalvontanäyte valmistuneesta ruokaerästä.
Jokaisesta tehdystä ruoka-annoserästä otetaan omavalvontanäytteet
sekä
kirjataan omavalvontakansioon tuotteiden lämpötilat ja pakkausmäärät ennen kuin ne viedään myymälään.
Kaikille tuotteille laaditaan tuoteseloste,
hintalaskelma ja määritetään viimmeinen myyntipäivä.
Kuvassa otetaan omavalvontanäyte valmistuneesta ruokaerästä.
Jokaisesta tehdystä ruoka-annoserästä otetaan omavalvontanäytteet
sekä
kirjataan omavalvontakansioon tuotteiden lämpötilat ja pakkausmäärät ennen kuin ne viedään myymälään.
Kaikille tuotteille laaditaan tuoteseloste,
hintalaskelma ja määritetään viimmeinen myyntipäivä.