3. luokan leipuri-kondiittori opiskelijat valmistivat erilaisia kukkoja
perinneleivontakurssin aikana.
perinneleivontakurssin aikana.
Kuvassa tarkastelemme paistetun kukon kypsyyttä,
täytteiden määrää, kuoren rakennetta sekä tietenkin makua.
Lohet fileroitiin lohikukkoihin.
Lanttukukkoihin laitettiin sian kylkiviipaleita ja lanttuja.
Lohikukkot täytettiin kirjolohifileillä.
Kukot paistettiin suuressa pinnavaunu-uunissa.
Uuuniin mahtui hyvin paistumaan reilut 50 umpikukkoa.
Kukot voideltiin voisulalla, kun ne olivat saaneet kauniin pintavärin.
Kukkoja paistettiin miedossa uuninlämmössä 2,5-4 h.
Kukkojen paistoaika riippuu siitä millä raaka-aineella kukko on täytetty.
Kukot paistettiin leivinpaperiin ja folioon käärittyinä uunissa.
Kukot ovat herkullisia hyvin haudutettuina voin ja kylmän maidon kera.
Kukot paistettiin suuressa pinnavaunu-uunissa.
Uuuniin mahtui hyvin paistumaan reilut 50 umpikukkoa.
Kukot voideltiin voisulalla, kun ne olivat saaneet kauniin pintavärin.
Kukkoja paistettiin miedossa uuninlämmössä 2,5-4 h.
Kukkojen paistoaika riippuu siitä millä raaka-aineella kukko on täytetty.
Kukot paistettiin leivinpaperiin ja folioon käärittyinä uunissa.
Kukot ovat herkullisia hyvin haudutettuina voin ja kylmän maidon kera.