Englantilainen hedelmäkakku on yksi herkullisimmista kahvikakuista.
Se sisältää runsaasti erilaisia hedelmiä ja mantelia. Kakku valmistettiin voihin. Tämä herkullinen kakku on monen kodin perinteinen joulun ajan leivonnainen. Kakulle saatiin kaunis pinta, kun korppujauhojen asemasta käytimme pinnoittamisessa mantelilastuja.
Opiskelijat valitsivat kakun pakkaukseksi näyttävän rasian.
Kaunis tukipahvi kakun alla tukee kakkua, kun asiakas nostaa tuotteen rasiasta. Kakun rasia on juuri sopivan kokoinen kakulle ja tuote näykyy läpinäkyvästä rasista kauniisti. Tuotteelle on laadittu asianmukainen tuoteseloste ja hintalaskelma.
Englantilainen hedelmäkakku
(yksi iso kahvikakku tai kaksi pientä kahvikakkua)
200 g voita
190 g sokeria
180 g kananmunia
50 g kermaa
50 g rusinoita
50 g kirsikoita
80 g sukaattia
30 g mantelirouhetta
6 g leivinjauhetta
240 g vehnäjauhoja
(40 g mantelilastuja vuoan pinnoittamiseen)
Valmistusohje:
1. Voitele vuoka voilla ja pinnoita mantelilastuilla.
2. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
3. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen.
4. Sekoita joukkoon kerma ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu hedelmät ja leivinjauhe.
5. Kaada taikina kakkuvuokaan ja tasoita pinta.
6. Paista 175 asteessa n. 50 minuuttia.
Englantilainen hedelmäkakku
(yksi iso kahvikakku tai kaksi pientä kahvikakkua)
200 g voita
190 g sokeria
180 g kananmunia
50 g kermaa
50 g rusinoita
50 g kirsikoita
80 g sukaattia
30 g mantelirouhetta
6 g leivinjauhetta
240 g vehnäjauhoja
(40 g mantelilastuja vuoan pinnoittamiseen)
Valmistusohje:
1. Voitele vuoka voilla ja pinnoita mantelilastuilla.
2. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
3. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen.
4. Sekoita joukkoon kerma ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu hedelmät ja leivinjauhe.
5. Kaada taikina kakkuvuokaan ja tasoita pinta.
6. Paista 175 asteessa n. 50 minuuttia.