lauantai 18. tammikuuta 2014

Herkullisia kalaruokia


Leipuri-kondiittori opiskelijat oppivat käsittelemään erilaisia kaloja monipuolisesti.
 Opiskelijat oppivat mm. fileroimaan kalat, puhkomaan muikut, savustamaan koulumme savustuskaapissa kaloja, suolaamaan kaloja, sekä tekemään monialaisesti erilaisia kalaruokia ja säilykkeitä.

Tässä kuvassa herkulliset lohimedaljongit  on paistettu pannulla ja maustettu suolalla ja pippurilla. Herkullisia ja kauniita annospaloja!


Silakka on huokean hintaista ja siitä saa aivan ihania silakkapihviä vaivattomasti. Eväsmestari myymälässämme asiakkaat ilahtuivat näistä herkuista ja ne tekivät hyvin kauppansa.


Hauki- ja lohimassasta valmistetut pihvit olivat kauniin näköisiä ja maukkaita. Nämä tuotteet katosivat nopeasti koulumme myymälästä. Eräs asiakas tuli minulle kertomaan kuinka hyviä pihvit olivat olleet ja pyysi niitä valmistamaan jatkossakin myymälään.


Uunissa paistettu sei, kasvikset ja kerma sopii hyvin yhteen. Tämä kalaruoka uppoaa lapsille ja aikuisille.