Herkullista suklaakakkua. Kakku pinnoitettiin suklaalla. Kakun pinnalle opiskelija teki samasta kakusta hienoa kakkumurujauhelmaa siivilän läpi raastaen. Kakkumurujauhelmalla koristelu on halpa ja herkullinen mahdollisuus koristella kakkuja.
Taloudellisesti työskentelevä leipuri-kondiittori ei laita mitään raaka-ainetta hukkaan, vaan hyödyntää kaiken materiaalin tuotteiksi.
Esim. leivoskantit tuotteistetaan perinteisiksi perunaleivoksiksi. Myymättä jääneet pullapitkot tai ranskanleivät tehdään korpuiksi. Ruisleipä voidaan hyödyntää ohuiksi leikatuiksi ja kuivatuiksi ruis-sipseiksi. Vaalea ruokaleipä voidaan hyödyntää salaatteihin käytettäviksi krutonkikuutioiksi. Mahdollisuuksia on rajattomasti.
Taloudellisesti työskentelevä leipuri-kondiittori ei laita mitään raaka-ainetta hukkaan, vaan hyödyntää kaiken materiaalin tuotteiksi.
Esim. leivoskantit tuotteistetaan perinteisiksi perunaleivoksiksi. Myymättä jääneet pullapitkot tai ranskanleivät tehdään korpuiksi. Ruisleipä voidaan hyödyntää ohuiksi leikatuiksi ja kuivatuiksi ruis-sipseiksi. Vaalea ruokaleipä voidaan hyödyntää salaatteihin käytettäviksi krutonkikuutioiksi. Mahdollisuuksia on rajattomasti.