lauantai 18. tammikuuta 2014

Briosseja




Kolmannen vuoden leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistivat herkullisia briosseja. Täytteenä on mantelimassaa ja rusinoita.


Opiskelijat ja opettajat ovat palanneet rentouttavalta joululomalta. Uusi vuosi on alkanut ja toivotan kaikille blogini lukijoille  Hyvää Uutta vuotta 2014!

Kolmannen opintovuoden opiskelijat palasivat kouluun työssäoppimisjaksolta,  joka heillä kesti 2,5 kk. Jokainen opiskelija kertoi työssäoppimispaikassa opituista asioista. Saimme kuulla kuinka paljon jokainen oli oppinut uusia asioita leipomisesta sekä kerrannut myös jo opittuja asioita.

Opiskelijoiden työssäoppimispaikkoina  oli suuria, pieniä, keskisuuria leipomoita ympäri suomenmaan. Opiskelijat antoivat ammattiosaamisen näyttöjä työharjoitttelunsa aikana. Kaksi opiskelijaamme oli työharjoittelussa Saksassa ja saimme seurata heidän työssäoppimistaan blogin välityksellä.