Lihapiirakoiden valmistusta linjalla.
Opiskelijat ovat kaulanneet pitkän kaulauksen kaulauskoneella lihapiirakkataikinaa, jonka jälkeen he siirtävät kaulauksen linjalle, jossa on lihapiirakan pohjaan soveltuva terä asetettu paikoilleen, joka leikkaa tasakokoisia taikina-aihioita.
Lihapiirakkaan on valmistettu herkullinen täyte jauhelihasta, riisistä, kananmunasta sekä mausteista.
Riisi- ja porkkanapiirakoiden valmistusta linjalla. Piirakoita tehdessä opitaan oikea rypytystekniikka, rypytys aloitetaan piirakka-aihiosta alhaalta ylöspäin rypyttäen.
Opiskelijat keittivät piirakoihin puuron yhdistelmäuunissa. Useat leipomot, jotka tekevät paljon piirakoita, eivät keitä puuroa itse leipomoissa, vaan se tulee valmiina puurona vakuumipakkauksissa leipomoihin.
Riisi- ja porkkanapiirakoiden valmistusta linjalla. Piirakoita tehdessä opitaan oikea rypytystekniikka, rypytys aloitetaan piirakka-aihiosta alhaalta ylöspäin rypyttäen.
Opiskelijat keittivät piirakoihin puuron yhdistelmäuunissa. Useat leipomot, jotka tekevät paljon piirakoita, eivät keitä puuroa itse leipomoissa, vaan se tulee valmiina puurona vakuumipakkauksissa leipomoihin.