tiistai 4. maaliskuuta 2014

Appelsiini hyytelöleivokset


Appelsiini-kermahyytelöleivokset tehtiin puolipallon muotoisiin silikonimuotteihin. Leivosten pohjana on buseepohjat. Leivokset pakastettiin,  jonka jälkeen ne pinnoitettiin kuumahyytelöllä ja koristeltiin appelsiinisuklaalla ja sokerikuorrutteesta tehdyillä kukilla ja lehdillä.


Hyytelöleivokset asetettiin kultaisille pahvialustoille ja pakattiin laskiaispullarasioihin.


Opiskelija syöttää koneeseen tuoteselosteen ja hintalaskelman. Tämän jälkeen tarrat liimataan rasioihin ja tuotteet siirretään kylmävitriineihin.

Kun valmistetaan kermaisia tuotteita ja yleensäkin konditoria-alan tuotteita on muistettava, että ne ovat herkästi pilaantuvia ja ne on välittömästi siirrettävä kylmäsäilytykseen.