Leipuri-kondiittori opiskelijat valmistivat erilaisia kahvikakkuja käytännön koetehtävänä. Jokainen opiskeija sai tehdä haluamallaan reseptillä kahvikakun. Kakun reseptin ja valmistusohjeen opiskelijat esittivät koko luokalle sekä arvioivat kakun rakennetta, makua ja ulkonäköä.
Jokaisesta kakusta maisteltiin pala kakkua ja näin ollen saimme hienon läpileikkauksen erilaislla tekniikoilla tehdyistä kahvikakuista. Kakkuja oli valmistettu sekoitettavasta, vatkatusta ja vaahdotettavista massoista tehden.
Resepteistä tuli vastaan ihania makuja - tuulahdus isoäidin maustekakusta, paholaisenkakusta, tiikerikakusta, mariannerouhekakusta, täyteläisestä suklaakakusta, raikkaasta sitruunakakusta jne.
Tämä päivä päättyi opiskelijoiden kommentteihin "nyt on kyllä aika täynnä kahvikakkua, ei enää yhtään palaa".....vaikka oli vain maisteltu pienen pieni pala kutakin kakkua, mutta kakkuja oli niin monta, että siitä syntyikin jo aika makea olotila loppujen lopuksi.