sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Metsämansikka pullia

Metsämansikkatäytettä sisältävien hillopullien valmistuksessa opitaan sarjatyöskentelyä, kun tehdään suuria määriä pullia kerralla. Pullien palakoon tarkastus vaa'alla  takaa tasalaatuisen tuotteen.


Pullakaulaukset ovat pitkiä ja kaulauksen leveys pidetään ohjeiden mukaisena. Aukikaulauksessa on tärkeää  noudattaa tuotteelle sovittuja millimetrilukemia, jotta tuotteen paino pysyy sovitunlaisena.


 Täytetty pullakaulaus on rullattu,  jonka jälkeen se paloitellaan.


Pullat pakattiin krokopusseihin, joka on hyvin edullinen pakkausmateriaali. Tuotteet näkyvät kauniisti asiakkaille pakkauksesta. Asianmukaisesti laadittu tuoteseloste kertoo tärkeää tietoa tuotteesta asiakkaalle.


Samasta kaulauksesta voi tehdä myös metsämansikkabostoneita. Nämä bostonkakut tehtiin paistonkestäviin pahvivuokiin, jotka on käteviä koska ne voidaan myydä myös näissä pahvivuoissa. Päälle spritsattiin kahvileivän kuorrutetta, joka maistui mansikalta.