perjantai 6. syyskuuta 2013

Kreemikakkuja


Kreemikakut ovat täytekakuista pisimpään säilyviä kakkuja. Myyntiaika on huomattavasti pidempi kuin kermakakulla. Nämä kreemikakut on täytetty vadelmatäytteellä sekä suklaakreemillä.


Erilaisia koristelumahdollisuuksia tyllia vaihdellen saa kakkuihin  rajattomasti.


Mokkapavut paljastavat, että tämä kakku on mokkakreemikakku. Kreemi valmistetaan kasvisrasvapohjaisesta kreemimargariinista, joka vaahdotetaan vaahdoksi ja siihen lisätään mokkapastaa. Kreemin voi maustaa erilaisilla aromeilla ja pastoilla haluamansa makuiseksi.


Kreemikakun yläreunaa koristaa simpukkakuvio, joka tehdään tähtityllalla. Kakun sivut on koristelu riisikrokantilla.

Opiskelijat valitsivat kakkujen pakkauksiksi juuri sopivan kokoiset kakkurasiat. Kakkurasia ei ole liian iso, eikä liian pieni. Kaunis kakku näkyy asiakkaalle hyvin tästä pakkauksesta.


Täytekakuille tehty tuoteseloste ja hintalaskelma on valmiina. Seuraavaksi kakut viedään myymälämme kylmävitriiniin.